Branding

luxury branding

Luxe (personal) branding voor ondernemers & merken met stijl.

Val op en versterk jouw merk door mijn professionele, high-end brandingfotografie. Sfeervolle foto’s die jouw brand story perfect visualiseren en imago en waarde van jouw merk van verstreken. Laat mij jouw en jouw merk zo mooi mogelijk in beeld te brengen met authentieke beelden. Door middel van mooie portretten gecombineerd met sfeerfoto’s breng ik jouw merk tot leven en zorgen we voor een stijlvol, elegant en bovenal luxe imago.

Sfeervolle, echte foto's

Mijn specialisatie is sfeerfotografie, de juiste emotie vastleggen op beeld. Door middel van branding foto’s kun je de echtheid en persoonlijkheid van jouw merk laten zien. Het gebruik van stockfoto’s wordt dan ook afgeraden.

Ik kan jou helpen jouw brand story op een unieke manier te visualiseren van idee tot eindproduct. Het beste resultaat bereiken we door middel van teamwork, goede communicatie en bovenal een goede voorbereiding. Ik heb een netwerk aan ervaren professionals. Desgewenst kan visagist, haarstylist wordt ingeschakeld. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tarieven starten vanaf € 350,00

 

 

CREATIVE DIRECTOR

Ik kan jouw helpen met  het vastleggen van jouw
producten, maar je kunt ook bij mij terecht voor het uitwerken van een hele concept. Van idee tot eindresultaat. Jarenlang heb ik als creative director ervaring opgedaan en ik help jouw graag op weg met mijn kennis en creativiteit. Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden.